iPhone 6 Plus

iPhone6camera_leftDe iPhone 6 Plus is op 9 september 2014 door Apple gepresenteerd. Dit gebeurde tegelijk met de iPhone 6. Het grootste verschil tussen de iPhone 6 en de 6 Plus is het formaat van het beeldscherm. De iPhone 6 Plus is de grootste iPhone ooit met een scherm van 5,5 inch. De iPhone 6 heeft een scherm van 4,7 inch.

iPhone 6 Plus abonnementen


Uiterlijke kenmerken

De iPhone 6 Plus heeft het zelfde uiterlijk als de iPhone 6, alleen dan is alles een stukje groter. Het toestel heeft afgeronde hoeken en de randen zijn dunner. In vergelijking met de iPhone 5 modellen valt met name de rondere hoeken op. De behuizing is gemaakt van sterk materiaal. De iPhone 6 Plus is te verkrijgen in de kleuren Silver, Gold en Space Gray. Deze kleuren zijn hetzelfde als de kleuren van de iPhone 5S.

Specificaties

De iPhone 6 Plus heeft een 64-bits A8 chip, de opvolger van de A7-chip. Het toestel is ook uitgerust met een M8 bewegingscoprocessor. Het toestel beschikt ook over een barometer, net als de iPhone 6. Het toestel draait op iOS 8. Dit is het meest recent besturingssysteem van Apple. De iPhone 6 Plus heeft een spreektijd van 24 uur via 3G. Dat is 10 uur meer dan de iPhone 6. Bij internetten is de gebruiksduur 12 uur. De standbytijd van 384 uur van de iPhone 6 Plus is ongekend voor een iPhone. De iphone 6 heeft maar een standbytijd van 250 uur.

Camera

De iPhone 6 Plus heeft net als de iPhone 6 een 8.0 megapixel camera. De camera heeft hetzelfde aantal megapixels als de iPhone 5S maar het is wel uitgerust met het nieuwe Focus Pixels. De camera van de iPhone 6 Plus heeft Optical image stabilization. Dat is het enige wat de iPhone 6 Plus van de iPhone 6 camera onderscheid. De andere specificaties van de camera zijn gelijk met die van de iPhone 6. Video’s worden gemaakt met een kwaliteit van 1080p HD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *