iPhone 8

iphone 8 kopenDe iPhone 8 kopen is nu mogelijk. Dit is een nieuwe iPhone versie met een upgrade voor de chipset, processor, display, camera’s en meer. Kortom, elk onderdeel is verbeterd zodat je nog meer kunt genieten van je Apple smartphone. Met het 4.7 inch Retina display, A11 chipset, True Tone display en meer is het een iPhone die je wilt hebben. Wat je ook wilt doen met deze gebruiksvriendelijke iPhone; het kan. De smartphone heeft zelfs een IP certificatie van 67; dit betekent dat het uiterst goed bestendig is tegen water en stof.

De nieuwe 2017 iPhone is verkrijgbaar met 64GB of met 256GB. Voor de kleuren kun je kiezen uit zilver, spacegrijs en goud. Koop de iPhone 8 zo snel mogelijk zodat je één van de eerste personen bent die het toestel mag ontvangen.

iPhone 8 abonnementen


Apple heeft op 12 september 2017 drie nieuwe iPhone modellen gepresenteerd; de iPhone 8, 8 Plus en iPhone X. Van deze drie modellen is de iPhone 8 het model dat je het goedkoopste kunt kopen. Het design is niet veel gewijzigd en de afmetingen zijn vrijwel gelijk aan dat van de iPhone 7. Aan de binnenkant is het echter een compleet ander verhaal met tientallen updates en upgrades. Het is net de iPhone 7, alleen dan sneller, sterker en slimmer.

Prestaties

Als we het over de prestaties hebben dan is de iPhone 8 een buitengewoon goede smartphone. Van een Apple smartphone verwacht je niets minder dan het beste en dat is precies wat je krijgt. De iPhone 8 heeft namelijk een nieuwe A11 processor en grafische chip waar je van zult smullen. Nog sneller, nog krachtiger dan de A10 chipset in de iPhone 7; met extra werkgeheugen om het af te maken. Hiernaast is er een verbeterde bewegingscoprocessor, 2GB werkgeheugen en uiteraard de laatste versie van het Apple besturingssysteem iOS 11.

Camera

Met de nieuwe camera krijg je de beschikking over een 12 megapixel sensor. Dit is een enkele camerasensor met f/1.8 diafragma en talrijke features die je helpen om de beste foto’s te maken. Bij een iPhone gaat het niet alleen om de megapixels maar meer om wat je ermee kan. In vergelijking met andere smartphone camera’s heeft Apple simpelweg niet veel megapixels nodig om de camera hoge kwaliteit foto’s te laten produceren. Wat net zo belangrijk is zijn de ontelbare functies die de camera kent waaronder Live Photos, gezichtsherkenning en HDR. Met functies zoals fase detectie autofocus kun je ook nog eens sneller scherpstellen op het object dat je wilt fotograferen. Voor video’s maken is er nog optische beeldstabiliatie en deze zijn in 2160p (4K) op te nemen. Uiteraard is er ook een frontcamera aanwezig, deze heeft 7 megapixels.

iPhone 8 kopen

Als je wilt besparen op de aankoop van de iPhone 8 dan ontkom je er niet aan om alle beschikbare aanbiedingen te controleren. Dit kun je doen op deze pagina met behulp van de vergelijker. Kies de iPhone 8 met de gewenste opslagruimte en stel je bundel samen om de resultaten te filteren. Een iPhone 8 kopen? Eerst vergelijken. Bespaar geld en vergelijk de verschillende iPhone 8 abonnementen met de vergelijker.