iPhone 8 Plus

iphone 8 plusDe iPhone 8 Plus kopen? De phablet is nu verkrijgbaar bij alle Nederlandse providers. Het heeft even geduurd maar ook dit jaar is er weer een nieuwe Plus versie van de populaire iPhone. Met het 5.5 inch scherm kun je optimaal genieten van games en video’s. Ondersteund door de nieuwe A11 processor en M11 coprocessor speel je alles vlekkeloos af met de hoogste snelheid. Schiet je veel foto’s? Dan is dit de phablet die je wilt kopen. Het toestel heeft namelijk een indrukwekkende 12 megapixel dual-camera met talrijke features die je helpen om de beste foto’s te schieten. Filmen is ook een genot met het grote display, optische beeldstabilisatie en de 4K opnamemogelijkheid.

De nieuwe 5.5 inch iPhone is verkrijgbaar met 64GB of met 256GB. Voor de kleuren kun je kiezen uit zilver, spacegrijs en goud. Koop de iPhone 8 Plus zo snel mogelijk zodat je één van de eerste personen bent die het toestel mag ontvangen.

iPhone 8 Plus abonnementen


Prestaties

Wat je ook wilt doen op deze krachtpatser; het kan. Niet voor niets heeft Apple zo’n groot marktaandeel in Nederland. De iPhone toestellen behoren altijd tot de snelste toestellen en dat geldt ook voor de iPhone 8 Plus.
De snelheid is dit jaar afkomstig uit de nieuwe A11 chipset die geproduceerd is door het Taiwanese TSMC. Het gaat om een hexa-core 2.5 GHz processor met M11 bewegingsprocessor. Gekoppeld met 3GB werkgeheugen en iOS 11 zul je niet snel klagen over de snelheid. Kortom gaat het om enorm goede onderdelen zijn die de prestaties positief beïnvloeden.

Wat tegenwoordig belangrijk is zijn de batterijen in een smartphone. Hoe langer we het toestel kunnen gebruiken zonder op te laden, hoe beter. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de batterij nu ook draadloos op te laden. Geen kabels meer. Dat is fijn om te weten als je eenvoudig je iPhone wilt opladen. Zet het toestel op het dock en voor je het weet is het opgeladen.

Camera

Net zoals vorig jaar blinkt de nieuwe iPhone 7S Plus uit op het gebied van de dubbele camera. Er zijn namelijk twee camerasensor verstopt aan de achterzijde. Eén van de sensoren maakt kleurenfoto’s terwijl de ander beelden vastlegt in zwart-wit. De software combineert de foto’s zodat de kwaliteit nog beter is. De twee sensoren hebben beiden 12 megapixels. Als extra functies heb je een ruime keuze. Zo is er HDR, touch focus, Live Photos, geotagging, gezichtsherkenning en noem het maar op. Maak je liever video’s? Ook dat is geen probleem. De beste kwaliteit video’s kun je opnemen in 4K waarbij je de hulp krijgt van optische beeldstabilisatie. Er is ook nog een frontcamera met 7 megapixels.

iPhone 7S Plus kopen

Als je geld wilt besparen op de nieuwe iPhone 7S Plus dan ontkom je er niet aan om alle beschikbare abonnementen en prijzen te controleren. Dit kun je doen op deze pagina met de hulp van de geavanceerde vergelijker die we beschikbaar hebben gesteld. Kies de iPhone 7S Plus met de gewenste opslagruimte en stel je bundel samen om de resultaten te filteren. Een iPhone 7S Plus kopen? Eerst vergelijken. Bespaar geld en vergelijk de verschillende iPhone 7S Plus abonnementen met de vergelijker.