iPhone X

iphone x kopenDe iPhone X is misschien niet de goedkoopste telefoon maar ook dit speciale en unieke Apple toestel is als los toestel te koop. De derde smartphone die Apple op 12 september 2017 presenteerde heeft een nieuw type OLED scherm van maar liefst 5.8 inch. Nu zou je denken dat de telefoon dan monsterlijk groot is maar dat is niet het geval. De home button is namelijk verwijderd om ruimte te maken. Er is geen home button maar wel een nieuwe gezichtsscanner om de iPhone snel mee te ontgrendelen. Het houdt niet op met de nieuwe features in deze werkelijk fantastische iPhone.

De nieuwe iPhone X is verkrijgbaar met 64GB of met 256GB. Voor de kleuren kun je kiezen uit spacegrijs en zilver. Koop de iPhone X zo snel mogelijk zodat je één van de eersten bent die het toestel mag ontvangen.

iPhone X abonnementen


Draadloos opladen is één van de populairste toevoegingen aan de iPhone X. Geen gedoe meer met kabels en toch snel de batterij opladen. Hiernaast is de batterij nog sneller op te laden dan normaal als je wél een kabel gebruikt. Er is geen 3.5mm koptelefooningang maar de Lightning aansluiting is nog wel bewaard gebleven.

Zoals je kunt zien op de foto’s is het design volledig anders. Er is een glazen achterkant terwijl de zij-, onder- en bovenkant omringd zijn door een stalen band. Dit maakt de smartphone niet alleen sterker maar ook biedt het ruimte voor de antenne. Het ontwerp is iets wat deze iPhone compleet onverwacht weer bovenaan de rangorde zet in de lijst met populaire smartphones.

Camera

Foto’s en video’s kun je maken met de 12 megapixel dual-camera achterop maar voorop zit er ook nog een 7 megapixel camera voor als je graag jezelf op de foto zet. De features zijn onder andere de bekende Live Photos functionaliteit, 4K video’s opnemen, HDR, fase detectie autofocus maar ook optische beeldstabilisatie als je filmt. Het houdt bijna niet op als je de lijst met functies doorneemt. De dual-camera aan de achterkant beschikt over vrijwel alle denkbare functies die je tegenwoordig in de beste smartphonecamera’s tegenkomt.

iPhone X kopen

Als je wilt besparen op de aankoop van de iPhone X dan ontkom je er niet aan om alle beschikbare aanbiedingen te controleren. Dit kun je doen op deze iPhone X pagina met behulp van de uitgebreide vergelijker. Kies de iPhone X met de gewenste opslagruimte en stel je bundel samen om de resultaten te filteren. Een iPhone X kopen? Eerst vergelijken. Bespaar geld en vergelijk de verschillende iPhone X abonnementen met de vergelijker.