Kpn stopt per 1 juli met toestel lease

Kpn stopt per 1 juli met toestel lease

juni 24, 2013 0 Door Redactie

KPN zal per 1 juli 2013 stoppen met het leasen van telefoons bij abonnementen. Wie vanaf 1 juli een abonnement afsluit is weer gewoon eigenaar van het toestel. Naast deze verandering zal KPN ook een aantal nieuwe abonnementen lanceren.

Bezoek KPN Nu

KPN komt naast twee instapabonnementen met een beperkt aantal belminuten, smsjes en MB’s met een Alles-in-één abonnement waar standaard 4G internet komt. Het aantal belminuten en sms’jes zijn in dit abonnement onbeperkt. Men hoeft enkel nog te kiezen voor het aantal MB dat men wil. Ook hoeft men niet bang te zijn dat er teveel data wordt gebruikt. Wanneer de bundel wordt overschreden worden er geen extra kosten in rekening gebracht maar zal enkel de snelheid omlaag gaan. De prijs van het abonnement zal afhangen van het soort toestel dat men kiest en de hoeveelheid MB’s.

KPN heeft besloten om de abonnementen te vernieuwen nadat veel klanten hebben aangegeven meer duidelijkheid vooraf te willen. De klant wil meer duidelijkheid over de kosten van het abonnement maar ook wat betreft het eigenaarschap van het toestel. Een abonnement met Toestellease riep teveel vragen op bij de klant. KPN zegt daarom te stoppen met het aanbieden van Toestellease. Nieuwe abonnementhouders zullen hun toestel dus vanaf het begin bezitten. Leasecontracten die al lopen zullen echter wel gehandhaafd blijven. De nieuwe abonnementsvormen die per 1 juli beschikbaar zijn kan men alvast bekijken.