Een MacBook kopen: wat zijn de opties?

Een MacBook kopen: wat zijn de opties?

september 29, 2017 0 Door Redactie

Dus je bent op zoek naar een goedkope MacBook!? Natuurlijk wil je een MacBook, de laatste generaties zijn supersnel, met prachtige beeldkwaliteit en het is een product van Apple. Dat alleen is voor sommigen al reden genoeg!

De MacBook is de laptop die sinds 2006 door Apple wordt geproduceerd. Inmiddels zijn er 3 verschillende modellen van de MacBook, namelijk naast de standaard MacBook, de MacBook Pro in het hogere segment en de dunnere en lichtere MacBook Air. Op de site van Goedkope MacBook kopen wordt  je continu geïnformeerd over de verschillende versies van de MacBook en met name waar je een goedkope MacBook kunt kopen.

MacBook

De originele MacBook kwam in 2006 op de markt en is met jaarlijkse updates tot 2012 uitgebracht. In 2015 werd deze MacBook opnieuw “geïntroduceerd” met een nieuw Retina-display. Deze laatste MacBook is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren, zilver, grijs, goud en roségoud, en heeft dus een prachtig 12-inch Retina-display.

MacBook Pro

In Oktober 2016 is de laatste versie van de MacBook Pro uitgebracht. Het is daarmee de laatste en nieuwste MacBook die door Apple is uitgebracht. De nieuwe MacBook Pro is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. Bovendien is hij uitgerust met Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kunt bedienen met Multi‑Touch-gebaren. Zo heb je altijd direct toegang tot alle tools die je wilt gebruiken.

MacBook Air

De MacBook Air is vooral zo populair omdat deze zeer licht en bijzonder dun is in het ontwerp, maar wel een sterke aluminium behuizing heeft waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Hij heeft bijna ieder jaar wel een update of nieuwe versie gehad. Met de laatste generatie MacBook Air kun je volgens Apple tot 12 uur doorwerken. Dus je kunt de hele dag op pad zonder tussentijds opladen. En is het tijd voor ontspanning, dan kun je tot 12 uur films kijken. Als je MacBook Air in de stand by¬modus gaat, kun je gewoon verdergaan waar je was gebleven. Zelfs na 30 dagen.

Als je voornemens bent een goedkope MacBook te kopen dan kom je snel bij de MacBook Air uit.

Een overzicht waar je op dit moment het meest voordelig een goedkope MacBook kunt kopen vindt je op de site van Goedkope MacBook kopen. Hier worden continu de prijzen vergeleken van de grootste en bekendste aanbieders.