Meerdere kleuren nieuwe iPhones

Meerdere kleuren nieuwe iPhones

mei 25, 2013 0 Door Redactie

Op basis van diverse anonieme bronnen meldt de Japanse blog Macotakara dat de iPhone 5S en het goedkopere iPhone model in meerdere kleuren uit zal komen. Met de goedkope iPhone bevindt Apple zich in de laatste testfase voor de productie die tussen juli en september op gang zal komen. De blog meldt dat de goedkope iPhone in een beperkte oplage van zo’n 1.000 stuks rond juli al beschikbaar zal zijn voor testers. In september zal de iPhone voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

De web site meldt daarnaast dat ook de kleuren voor de nieuwe toestellen al bekend zijn en dat er op dit moment twee tests lopen. Er is een serie met de kleuren marineblauw, wit, grijs en goud- oranje, en er is een andere serie met daarin de keuren roze, wit groen, blauw en geel-oranje. Volgens de website is het toch echter zeer onwaarschijnlijk dat alle kleuren ook daadwerkelijk op de markt worden gebracht. Het is dus nog even afwachten welke kleuren straks beschikbaar zullen zijn.

De blog vermeldt daarnaast nog een aantal nieuwtjes over de opvolger van de iPhone 5, de iPhone 5S. De 5S zou hetzelfde ontwerpen krijgen als de iPhone 5, maar zou ook in meerdere kleuren op de markt komen. Anonieme bronnen melden dat de flitser van de iPhone 5S een groter bereik zal hebben nu het toestel wordt uitgerust met een dual-led flash.