Providers

tmobilelarge

T-Mobile

Voor een T-Mobile iPhone kan men terecht in de T-Mobile winkel of T-Mobile webshops. Ook zijn er een aantal andere webshops die T-Mobile iPhones verkopen zoals Belsimpel. Op dit moment biedt T-Mobile de iPhone 4S, de iPhone 5S en de iPhone 5C aan in combinatie met een abonnement. De iPhone abonnementen van T-Mobile zijn voordeliger maar hoe lager het maandbedrag, hoe hoger het bedrag is dat men moet bijbetalen voor de iPhone. Ook is het mogelijk om een sim only abonnement voor je iPhone bij T-Mobile aan te schaffen. Deze abonnementen zijn geschikt voor wie al in het bezit is van een iPhone of voor wie graag een los toestel wil aanschaffen. Het 4G netwerk van T-Mobile is beschikbaar voor alle T-Mobile klanten maar werkt alleen met de iPhone 5, 5S en 5C. Het 4G netwerk heeft een snelheid van 30 tot 50 Mbps. De iPhone 4S werkt nog met het 3G netwerk van T-Mobile. Bij T-Mobile kunnen de iPhone abonnementen zelf worden samengesteld. Een abonnement begint vanaf 10 euro. Vervolgens kunnen het aantal belminuten worden gekozen, deze variëren van 0 tot een onbeperkt aantal minuten. Het internet varieert van 0 tot 5GB. Er kunnen extra bundels bij een T-Mobile iPhone abonnement worden aangeschaft die het bijvoorbeeld mogelijk maken om veel muziek te luisteren op de iPhone.

tele2large

Tele2

Bij Tele2 kan men terecht voor iPhones in combinatie met een abonnement. Tele2 verkoopt geen losse iPhones. De Tele2 iPhone abonnementen zijn af te sluiten via diverse webwinkels waaronder Typhone, Gsmweb of Belsimpel. Er komen bij Tele2 vaak leuke kortingsacties voorbij die van toepassing zijn op een iPhone abonnement. Deze actie hebben Tele2 dan ook een stuk populairder gemaakt in korte tijd. Tele2 beschikt nog niet over een 4G netwerk. Het 4G netwerk dat in de toekomst beschikbaar zal zijn is geschikt voor de iPhone 5C en 5S maar niet voor de iPhone 5. Is men al in bezit van een iPhone of koopt men een los toestel, dan is het bij Tele2 ook mogelijk om een sim only abonnement voor de iPhone af te sluiten. Tele2 maakt gebruik van Smartmix abonnementen. Het Tele2 iPhone abonnement kan hierbij flexibel worden samengesteld. Het aantal belminuten varieert van 100 tot 700 en de internetbundel beschikt over 0 tot 2500 MB. Voor iPhone gebruikers wordt een Tele2 databundel van minimaal 500 MB aangeraden, zo voorkomt men dat het limiet wordt overschreden. De eerste maanden krijgt men vaak korting op het internet van Tele2. De Tele2 iPhone abonnementen duren een jaar, twee jaar of zijn zelfs maandelijks opzegbaar.

hilarge

Hi

Wie op zoek is naar een iPhone kan terecht bij Hi voor de iPhone 4S, de iPhone 5C en de iPhone 5S. De Hi iPhones zijn beschikbaar in combinatie met een Hi abonnement. Het voordeel van een abonnement van Hi is dat men als consument van het snelle en betrouwbare netwerk van KPN profiteert tegen de scherpe prijzen die Hi biedt. De Hi iPhone abonnementen kan men afsluiten in de KPN winkel, in de KPN webwinkel of in een andere webwinkel waar abonnementen van Hi worden verkocht. Hi biedt voordelige iPhone 5C en iPhone 5S abonnementen aan. Wie kiest voor een abonnement met 1GB aan data betaalt slechts €49 voor een iPhone 5C. Kiest men voor een abonnement met 3GB aan data dan is de Hi iPhone 5C zelfs gratis. De iPhone 5S en 5C kunnen gebruik maken van het snelle 4G netwerk van KPN. Er kan worden gekozen uit een Hi abonnement met 500 MB, 1 GB, 3GB of 6GB aan data. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal data dat men kiest en voor welke iPhone het abonnement wordt afgesloten. Hi maakt vaak gebruik van leuke acties waarbij de consument het eerste jaar of half jaar 50 procent korting krijgt.

kpnlarge

KPN

Voor een iPhone abonnement kan men terecht bij KPN dat populair is bij zakelijke abonnementen. Het snelle netwerk van KPN staat voor vele iPhone gebruikers bekend als zeer betrouwbaar. KPN verkoopt de iPhone 4S, de iPhone 5C en de iPhone 5S in combinatie met een abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om een KPN Sim Only abonnement voor de iPhone af te sluiten wanneer men deze los koopt. KPN biedt abonnementen voor een vast bedrag per maand. Een iPhone abonnement kan worden besteld in de webwinkel van KPN of in de KPN winkel. KPN biedt een 4G netwerk dat geschikt is voor de iPhone 5C en iPhone 5S. De iPhone 4S werkt nog op het 3G netwerk. Voorheen verkocht KPN iPhones met toestel lease, dit is nu niet meer zo. De consument kan kiezen uit diverse abonnementen waaronder Basis 100, Basis 200, Instap, Standaard of Premium. De abonnementen alles in 1 Instap, Standaard en Premium beschikken allemaal over onbeperkt bellen en sms’en, het verschil zit hem in de databundels die er als volgt uit zien: Mobiel Instap 500MB, Mobiel Standaard 2000MB en Mobiel Premium 4000MB. Een bundel van minimaal 500MB wordt voor iPhone gebruikers ook zeker aangeraden. 2000MB is geschikt voor wie veel wil internetten. Bij extreem internetgebruik zoals veel tv of filmpjes kijken wordt de grootste bundel van 4000 MB aangeraden.

hollandnieuwelarge

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een telecomprovider, het is een dochter van de welbekende provider Vodafone. De provider onderscheidt zich door de voordelen van prepaid te combineren met de voordelen van abonnementen. Men heeft bij een abonnement dezelfde controle als bij prepaid maar de tarieven liggen hier stukken lager. Bij Hollandsnieuwe kan men terecht voor toestelabonnementen en Sim only abonnementen. Hollandsnieuwe biedt op dit moment alleen de iPhone 4S aan in de kleur wit en zwart. Er is keuze uit een iPhone in combinatie met sim only of een iPhone toestel abonnement. Waar men ook voor kiest, bij een Hollandsnieuwe iPhone kiest men allereerst voor het aantal belminuten, sms’jes en data waarover men wil beschikken. Vervolgens is er de keuze uit sim only of een toestel abonnement. Kiest men voor sim only, dan betaalt men nog een vaste toestelprijs. Op dit moment hanteert Hollandsnieuwe een vaste prijs van €288 euro voor de iPhone 4S. Maandelijks betaalt men dan alleen nog voor de bundel. Kiest men voor een toestel abonnement dan betaalt men naast de kosten van de bundel ook een vaste prijs per maand voor het toestel. Op dit moment hanteert Hollandsnieuwe een vaste maandprijs van €12 voor de iPhone 4S bij een tweejarig abonnement. Bij een eenjarig abonnement ligt deze prijs op €17 per maand.

telfortlarge

Telfort

Wie op zoek is naar een iPhone abonnement kan terecht bij Telfort. Telfort biedt iPhone abonnementen welke gebruik maken van het KPN-netwerk. Je profiteert als klant van Telfort van het betrouwbare KPN netwerk tegen de scherpe prijzen van Telfort. Een Telfort iPhone abonnement kan via de webshop van Telfort worden besteld maar ook via andere webshops zoals Typhone of Gsmweb waar ook Telfort abonnementen worden aangeboden. Op de Telfort webshop worden eventuele kortingsacties vermeldt. Telfort biedt de iPhone 4S, de iPhone 5S en de iPhone 5C aan. Men heeft bij een iPhone abonnement van Telfort de keuze uit diverse bundels. Het dataverkeer bedraagt 500 tot 1000MB en het aantal belminuten 150 tot 400. Daarnaast kan er nog voor 250 MB aan extra dataverkeer worden aangeschaft. Voor het versnellen van internet kan een extra bundel worden afgesloten. Ook voor een aantal andere zaken zijn extra bundels mogelijk. De iPhone abonnementen van Telfort hebben een 3G snelheid van 2 Mps.

vodafonelarge

Vodafone

Voor een iPhone abonnement met flinke kortingen kan men terecht bij Vodafone. De provider biedt Vodafone iPhone abonnementen voor de iPhone 4S, de iPhone 5C en de iPhone 5S. Het 4G netwerk van Vodafone is geschikt voor de iPhone 5S en de iPhone 5C. De iPhone 4S werkt nog op het 3G netwerk. Een Vodafone iPhone abonnement kan via de webshop van Vodafone worden besteld of natuurlijk in een Vodafone winkel. Er zijn ook diverse andere webwinkels die iPhones met een Vodafone abonnement aanbieden. Wie al in het bezit is van een iPhone of een los toestel wil kopen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een sim only abonnement van Vodafone voor de iPhone. Vodafone heeft RED-abonnementen welke bedoeld zijn voor smartphone gebruikers, de abonnementen bieden toegang tot het 4G netwerk van Vodafone. Verder is de keuze groot. Er kan worden gekozen uit een databundel van 1GB, 2 GB of 6 GB. Het abonnement wordt duurder naarmate het aantal data meer wordt. Er zijn ook Bel+SMS+Web abonnementen mogelijk, deze zijn geschikt voor wie niet veel gebruik van het internet maakt en beschikken over een vrij kleine databundel. De Vodafone iPhone abonnementen zijn vanaf €35 per maand verkrijgbaar en men kan kiezen voor een eenjarig of tweejarig abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *