Sim only met iPhone?

5s8Een iPhone in combinatie met een sim only abonnement kan een slimme keuze zijn. Sim only is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populaire abonnementsvorm en ook in combinatie met een iPhone verkrijgbaar. Het is de meest voordelige keuze voor wie al beschikt over een iPhone en niet te veel wil betalen voor een mobiel abonnement. Sluit een sim only abonnement af bij de gewenste provider of verleng uw abonnement bij de huidige provider. Voor welke optie men ook kiest, het is altijd mogelijk het eigen telefoonnummer te behouden.

Abonnement afgelopen maar de iPhone werkt nog?

Wanneer een mobiel abonnement afloopt maar de iPhone nog goed werkt kan men kiezen voor een voordelig sim only abonnement. Deze abonnementen kunnen tegenwoordig bij iedere provider wel afgesloten worden. Eerst moet worden besloten over hoeveel belminuten, sms’jes en internet men wil beschikken. Daarnaast moet er de keuze worden gemaakt tussen een 1 of 2 jarig abonnement of juist een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Vervolgens kunnen verschillende abonnementen die aan deze wensen voldoen worden vergeleken. Gebruik een vergelijker, zo komt men uiteindelijk uit op het meest voordelige moment dat het best bij u past.

Maandelijks geld besparen met een sim only

Een iPhone in combinatie met een sim only abonnement heeft het voordeel dat men gebruik kan maken van de vertrouwde iPhone maar per maand een stuk minder geld kwijt is. Op de maandprijs wordt een flinke korting gegeven omdat er niet betaald hoeft te worden voor het toestel. Iemand die al beschikt over een iPhone met een abonnement kan ook gemakkelijk verlengen met een sim only abonnement. Voor wie nog niet over een iPhone beschikt is het ook mogelijk om een losse iPhone aan te schaffen en hierbij een sim only abonnement af te sluiten naar keuze. Met deze optie kan men ook een stuk voordeliger uit zijn dan wanneer het toestel in combinatie met een gewoon abonnement wordt aangeschaft.

Providers en abonnementen vergelijken

Een Sim only iPhone abonnement is kortom een zeer voordelige keuze. Men kan blijven genieten van de iPhone zoals men gewend is en gebruik maken van alle functies en apps maar dan tegen een zeer voordelige prijs. Een iPhone sim only abonnement kan worden afgesloten bij grote telecomproviders zoals Hi, Vodafone, T-Mobile en Ben. Vergelijk de abonnementen met elkaar maar kijk ook zeker bij de wat onbekendere providers. Providers als Simyo en Youfone bieden de sim only iPhone abonnementen vaak tegen nog lagere prijzen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *