Specificaties van de iPhone 5S?

februari 27, 2013 0 Door Redactie

Er wordt al lang naar uitgekeken en het nieuws loopt er inmiddels vol mee, de nieuwe iPhone 5S (zoals deze waarschijnlijk gaat heten). Apple fans volgen de ontwikkelingen natuurlijk op de voet en stellen dat de nieuwe iPhone een geupgrade versie is van de iPhone 5. Daarnaast zijn er sterke signalen dat Apple dit jaar, naast de iPhone 5S, met een goedkopere variant gaat komen en wellicht zelfs met twee nieuwe toestellen!

Welke specificaties krijgt de nieuwe iPhone?
Uiteraard wordt er ook veelvuldig gesproken over de verbeterde specificaties van de nieuwe iPhone 5S. Aangezien Apple zelf nog geen officiele uitspraken heeft gedaan over het toestel, blijft dat nog speculeren. Waarover wordt gesproken zijn bijvoorbeeld de verbeterde camera’s in het toestel. Er wordt zelfs gesproken over een 13 megapixel camer met Sony senor, wat voor een Apple toestel natuurlijk revolutionair gaat zijn. Daarnaast wordt het geheugen van het toestel waarschijnlijk verder uitgebreid, waardoor er nog meer muziek, foto’s en films kunnen worden opgeslagen. Er wordt gesproken over 128GB, net als de iPad 4. Daarnaast zal de iPhone 5S mogelijk beschikken over een grote beeldscherm, een 4,8- inch. Ter vergelijking, het huidige display is 4-inch.

Andere mensen spreken de upgrade van de iPhone 5S resoluut tegen. Zijn denken juist dat de nieuwe iPhone een goedkopere versie worden, die een stuk betaalbaarder gaat zijn voor de consument. Volgens deze mensen gaat de iPhone 5S een plastic behuizing krijgen met een minder helder display. Met andere woorden, er worden genoeg geruchten verspreidt, die allen iets anders beweren. Het komt er uiteindelijk toch op neer dat we rustig moeten afwachten wat de iPhone 5S (mocht deze zo gaan heten) ons gaat bieden. Zolang Apple nog niks heeft bevestigd blijft het speculeren.