Welke iPhone 6 kopen?

Terwijl er een groot verschil was tussen de iPhone 5S en de 5C is dit niet het geval tussen de iPhone 6 en 6 Plus. De iPhone 5S was duidelijk het duurdere model en de 5C de goedkopere versie. De iPhone 6 en 6 Plus zijn echter beiden high end smartphones met maar kleine verschillen. Intern zijn er maar weinig verschillen behalve de batterij en de camera features. Het display is het grootste verschil tussen de iPhone 6 modellen en de afmetingen. De prijs is niet een groot verschil. De iPhone 6 is maar 100 euro goedkoper dan de 6 Plus.

iPhone6compareHet verschil in formaat
De twee iPhones zijn dun met een dikte van rond de 7 mm. De iPhone 6 modellen zijn allebei niet klein dus de keuze is groot of groter. Dit komt doordat ze allebei een groter touchscreen hebben dan de voorgaande iPhone modellen. De iPhone 6 heeft een HD Retina display van 4.7 inch en die van de iPhone 6 Plus is maar liefst 5.5 inch. Dit verschil is goed te merken met het toestel in de hand. De iPhone 6 Plus is zo groot dat het met twee handen bediend moet worden. Dit is met de iPhone 6 nog net niet het geval tenzij je erg kleine handen hebt. Neem dit mee in je besluit zodat je zeker weet dat de iPhone is je broekzak of handtas past of niet.

De camera’s
De iPhone heeft altijd één van de beste camera’s in een smartphone gehad. Dat is met de iPhone 6 modellen niet anders. Voor iemand die de camera op de smartphone veel gebruikt is dit een belangrijk onderdeel. De iPhone 6 modellen beschikken over dezelfde lens, sensor en camera. Er is echter één verschil. Dit is de optical image stabilization feature. Met deze feature behoren wazige foto’s tot het verleden, zelfs als je een foto maakt terwijl je aan het bewegen bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *